Lördag

Allmänt, Jag, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 12

Ååh det är så härligt med helg! Denna vecka har verkligen varit en lång vecka och jag har gått och trott att det är fredag sen i onsdags, så ni kan ju nästan förstå besvikelsen när man inser att så inte är fallet.. Dock har min helg inte alls blivit som jag tänkt mig. Många av mina kompisar är borta eller har fullt upp. Rasmus som jag hade räknat med skulle vara hemma var varit borta både igår och idag. Dessutom har mina föräldrar åkt iväg. Så här har jag suttit ensam i min soffa med mensvärk och bara tyckt synd om mig själv. Men har även haft tur, Sabina och Hannah träffade jag ett tag igår och idag så gick jag och Frida ut på en långpromenad. Just nu sitter även Rasmus lillebror hemma hos oss och gör mig sällskap. Resten utav dagen ska jag försöka att njuta av ensamheten. Folk säger ju att man behöver egen tid, men när jag väl är själv så får jag så tråkigt att jag tillslut får panik, haha. Hoppas ni alla får en trevlig helg! 

Höstens alla färger

Allmänt, Höst, Mobilbilder, Vänner, mobilblogg / Permalink / 7

Lite mysigt med promenader bland dessa alla färger är det faktiskt. Dock hade man ju inte klagat på om solen hade tittat fram lite. Gick på en jättemysig promenad igår med Frida. Så skönt att få prata ikapp med henne om allt som hänt sedan hon flyttat. Måste verkligen ta vara på hösten medans den fortfarande är såhär fin. Sen när alla löv har fallit ner så blir det så grått och tråkigt.

Lunch dejt

Allmänt, Mat/annat gott, Mobilbilder, Vänner, mobilblogg / Permalink / 10

Igår på jobbet hade vi K-dag det är alltså när eleverna är lediga och vi lärare jobbar. Jag hade då glömt bort att ta med mig lunch, då jag är van att äta i matsalen varje dag. Men som tur var så ställde både Erik och Hannah upp på en lunch dejt med mig. Så vi blev upphämtade av Erik och drog och åt på ett mysigt café. Helt klart bättre än skolmaten, hahaha! 

Till top