Solen lyser

Allmänt, Lägenheten, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 0

Att man idag vaknade upp till det bästa vädret. Kan inte annat än att bli lycklig när solen lyser. Dessutom var det riktigt varmt ute. Jag och Rasmus kunde sitta ute och sola på balkongen i bara badkläderna utan att frysa. Kan inte det bara fortsätta vara såhär härligt väder, livet skulle vara så mycket lättare då! 

Våfflor i naturen

Allmänt, Familj, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 0

Är precis hemkommen ifrån min sommarstuga. Jag, Rasmus, mamma, pappa och min storebror beslutade oss för att det var dags att åka dit och kolla läget lite. Som ni ser på bilderna så var det inte direkt varmt och skönt, men det var ändå så pass varmt att vi kunde sitta ute på baksidan i lä och grädda våfflor. Det var verkligen super gott och riktigt mysigt! Vi har aldrig varit en sån familj som hittar på såna grejer så det blev lite extra roligt då. Nu hoppas jag att resten utav lördagen blir lika mysig och bra! 

Energinivån svajar

Vilken dag det varit idag. Hela dagen har gått upp och ner energi mässigt. Började dagen på topp när solen sken och allt var bra. Sen efter lunch försvann all energi. Höll på att somna sista lektionen innan jobbdagen var slut. Sedan låg energin på botten enda fram tills jag fick komma hem och äta lite. Efter det fick jag lite energi och drog till mitt andra jobb på Folketshus. Där låg min energi på noll igen, haha. Men nu när jag kommit hem har jag hunnit med massor! Har försökt ta tag i livet lite och dessutom städat i ordning lite i lägenheten. Och nu känner jag mig helt slut igen, så det är väl lika bra att bara gå och lägga sig...haha

Till top