THE GiVER

Filmer / Permalink / 6
 
Måste tipsa om denna film som jag såg i lördags med min pappa och pojkvän. Tyckte filmen var riktigt bra och helt klart sevärd! Både min pappa och pojkvän tyckte också att filmen var bra!
Betyg: 5/5

EN BÄTTRE MÅNDAG

Mat/annat gott / Permalink / 8
 
Bilderna är från i fredags!
 
Igår hade jag supersöndagsångest men inte hade jag behövt haft det så bra som min måndag blev! Vi hade bara psykologi och orientering i det fina vädret i skolan idag. Riktigt mysigt att springa runt bland de fina höstfärgerna i skogen! Efter det så slutade vi så jag och tjejerna från klassen drog iväg och åt lunch på kinarestaurangen där vi dessutom fick gratis efterrätt! När jag kom hem så tränade jag lite, duscha, kolla pll och just nu pluggar jag. Ska snart äta god mat med familjen och sedan försöka ha en riktigt myskväll i min ensamhet! 
 

NAiL KiT

Tips / Permalink / 3
 
 
 
 
Vill tipsa om detta nagelkit som jag köpte i lördags! Naglarna blir super lena,starka och glansiga av att använda produkterna dessutom håller det länge också. Dock är den ganska dyr men vet inte hur mycket den kosta eftersom att vi fick den för special pris pågrund av ett erbjudande. Men får ni chansen att köpa detta så köp!
Till top