DETTA HAR HÄNT i MiTT LiV

Mat/annat gott, Mobilbilder / Permalink / 5
 
 
Här är massa bilder från i helgen. I fredags hade jag min sista dag på jobbet och gjorde en god morotskaka. Efter jobbet drog jag iväg med Rasmus och åkte båt med hans morfar. På kvällen sen drog jag iväg till en kompis och där hade jag och massa underbara vänner grillkväll. Den underbara dagen slutade med att jag sovöver hos Rasmus. 
På lördagen så kidnappade jag iväg Rasmus på hans efterblivna födelsedags paket. Vi drog till Grönalund och spenderade hela dagen där, vilket var super mysigt!
Igår,idag samt i söndags har jag bara jobbat. Har dessutom åkt på något konstigt virus... Hatar verkligen denna hosta för kan inte sova om kvällarna. Men ikväll kommer Rasmus hem till mig och vi ska ha en myskväll eftersom att mina föräldrar är borta.

SPANiEN DEL TRE

Resor och sånt / Permalink / 8
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna dagen på bilderna så började det regna. Vi bestämde därför oss för att åka på äventyr runt om i spanien. Vi åkte upp i ett berg i Mijas och där uppe möttes vi av en underbar utsikt. Så vi knallade runt i den lilla mysiga staden hela dagen!

TVÅ JOBBAR VECKOR AVSLUTADE

Mobilbilder / Permalink / 5
 
Idag var min sista dag på äldreboendet som jag har sommarjobbat hos i två veckor. Tiden har gått super snabbt. Kan inte riktigt säga att det har varit roligt, men kan säga att det inte har vart tråkigt heller. Utan helt okej! Det tråkigaste med att sluta nu är att man precis har börjat lära sig rutinerna och lära känna människorna, och så måste man sluta. Aja det ska bli skönt när lönen kommer, haha!
Idag ska jag ut med Rasmus mormor och morfars båt sedan på kvällen blir det grillmys med massa vänner! Blir nog en kanon helg tror jag!
Till top