Risotto

Allmänt, Mat/annat gott, Mobilbilder, Vänner, mobilblogg / Permalink / 10

Dessa bilder är ifrån en mysig tisdag som jag, Erik och Hannah hade för några veckor sedan. Vi lagade en svamprisotto som var så god! Har faktiskt aldrig ätit risotto förut, men det kommer inte vara sista gången jag gjorde det. Om det är någon som har några goda recept på just risotto så får ni jättegärna tipsa om det! 

Pinchos

Allmänt, Kärlek, Mat/annat gott, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 7

Förra veckan så bestämde jag och Rasmus oss för att dra iväg till Västerås. Vi hade lite som behövdes handlas och så passade vi på att göra en liten dejt utav det hela. Vi gör ju nästan aldrig något sånt längre, sen vi köpte våran lägenheten. Så det var jättemysigt. Vi bestämde oss för att äta på Pinchos eftersom att Rasmus aldrig hade ätit där. Jag tycker inte att maten där är den bästa, men själva idén och stämningen där är supermysig tycker jag! 

Månadens Glossybox

Allmänt, Juletider, Mobilbilder, Nytt, mobilblogg / Permalink / 5

Idag när jag kom hem ifrån jobbet så låg denna lilla box hemma och väntade på mig. Egentligen hade jag fått hem den igår men Rasmus hade lagt undan den och sedan glömt bort att berätta för mig att den kommit. 

Jag blir alltid på så bra humör av att öppna mina glossybox. Det är som att det är julafton en gång i månaden. Dessutom var jag extra glad denna månad när jag såg hur fin boxen var! Den kommer självklart få en plats under granen. Ska bli spännande att testa alla produkter man fick med. 
Har ni glossybox? 

Till top