Hej mitt vinterland

Foton, Juletider, Mobilbilder, Vänner, mobilblogg / Permalink / 0

Så mysigt det var i söndags när jag och Hannah bestämde oss för att gå ut på en promenad i det fina vinterlandskapet. Solen höll på att gå ner bakom träden, snön knarrande under fötterna och snön låg som ett täcke på trädtopparna. Terapi för själen. 

8år tillsammans

Kärlek, Mat/annat gott / Permalink / 7Igår firade jag och Rasmus att vi varit tillsammans i åtta år. Så sjukt hur snabbt tiden går. Vi lagade god mat, bakade en tårta och öppnade en flaska bubbel. I lördags firade vi också med en middag i Västerås, så jag är verkligen supernöjd! 

first night in paris

Mobilbilder, Resor och sånt / Permalink / 3

Här är massvis med bilder ifrån våran första kväll i Paris. Denna var en av dem bästa! Det hela började med att vi trötta, hungriga och vilsna letade efter ett matställe. Vi hittade till slut ett mysigt ställe där vi satt på uteserveringen och åt middag. Supermysigt att äta på en uteservering i slutet av december. Efter middagen tänkte vi åka till hotellet, eftersom att vi alla var så trötta efter flygningen, men det slutade med att vi gick runt i stan och tittade på alla fina ljus och lampor. Det var verkligen magiskt! 

Till top