Måndag

Allmänt, Jag, Lägenheten, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 0

Hej idag hade jag en jättebra dag på jobbet. Vi var ute och byggde både snögubbar och hoppade backhoppning. Barnen var verkligen så duktig, var riktigt imponerad över hur modiga dem är! Efter jobbet drog jag och mamma iväg till Västerås för att handla lite. Kom precis hem och kan bara sammanfatta dagen som bra. Hoppas resten av veckan fortsätter lika bra! 

Varm choklad

Allmänt, Mat/annat gott, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 2

Är just hemkommen ifrån Västerås där jag var med min pappa och Rasmus. Vi åkte dit för att vi skulle köpa garderober till mamma och pappa men slutade med att jag var den enda som shoppade, haha. Vi ska i alla fall försöka göra ett nytt försök imorgon men då vi istället får åka till Ikea i Borlänge. Vi får hoppas att allt vi behöver finns där! När jag och Rasmus kom hem ikväll var vi så kalla att det första vi valde att göra var varm choklad. Nu kollar vi på fångarna på fortet och ska se till att njuta av att det äntligen är fredag. 

Rosor

Allmänt, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 1

Älskar dessa blommor som jag fick utav Rasmus på alla hjärtans dag. Älskar också vasen som jag fick utav honom på min födelsedag. Idag är det torsdag och för det mesta gillar jag verkligen torsdagar. Det beror nog mest på att både jag och Rasmus slutar så tidigt på fredagar att den dagen knappt räknas, haha! Men det ska bli riktigt skönt med helg, speciellt som att alla barnen i skolan börjar bli så skoltrötta nu precis innan lovet. Man är verkligen helt slut i huvudet när man kommer hem om dagarna.. 

Till top