Soliga promenader

Allmänt, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 0

Snart är det sommar? Kan inte fatta hur snabbt tiden går. Mina dagar består just nu utav massa kalasande hit och dit, jobb, promenader och att umgås med vänner och familj. I förra inlägget hoppades jag på att förra veckan skulle bli lugnare, det blev den inte kan jag tala om! Även om jag saknat att få andas ut så har jag ändå uppskattat allt det roliga jag fått vara med om dem senaste veckorna. Allt ifrån filmkvällar, picknick, shopping, kalas, bröllop osv. Kommer uppdatera er med lite bilder ifrån dem olika grejerna när jag får tid, haha. Just nu ligger främsta fokusen på dem sista dagarna jag har med denna klass på skolan där jag jobbar och även försöka få tid till att andas ut. 

Lunch med Hannah

Har haft så fullt upp denna vecka att jag verkligen inte haft tid att blogga. Rasmus fyllde år i tisdags men eftersom att vi har så stora familjer tillsammans så blev det så att vi firade flera dagar i rad. Det började i måndags med att min familj kom över och fira, i tisdags kom hela Rasmus pappas sida av släkten (hela 14(!) personer i vår lilla tvåa). På onsdagen drog vi hem till Rasmus mamma och firade både Rasmus och Moa med att grilla. Sedan på torsdagen jobbade jag sent, när jag egentligen skulle till Västerås för att fira Moa igen, fast hos hennes pappa. 


I fredags drog jag hem till min farmor efter att jag slutat jobbet, för att hjälpa henne att bära ved. På kvällen drog vi hem till Lisa några stycken och bara pratade och hade det allmänt mysigt. 
Lördagen spenderades i Västerås med mamma för lite shopping. 
Och nu idag så har Hannah varit här. Vi lagade en supergod lunch och drog även iväg för att äta mjukglass. Dagen slutade med att jag och Hannah bestämde oss för att kolla film och äta popcorn. 

Har haft en superbra vecka! Men kände verkligen när helgen kom hur trött jag faktiskt var. Det tär på krafterna att umgås med mycket folk och aldrig riktigt få komma hem och vila. Lägenheten behövdes städas och jag och Rasmus behövde pusta ut. Får hoppas att nästa vecka blir lite lugnare. 

Bilder ifrån helgen

Som jag sagt tidigare så spenderades helgen tillsammans med mina vänner. Vi åkte dit på lördag för att träffa alla och sedan dra ut och käka. Så roligt att vi blev så många! Efter maten drog vi även iväg hem till Amanda där några av oss bestämde oss för att sova kvar. På söndagen sen drog vi iväg på kafé och åt en mysig frukost. En bra helg helt enkelt. 

Till top