Pussel

Allmänt / Permalink / 12

Just i denna stund sitter jag och tar en paus från detta pussel. Har nyligen fått för mig att det är mysigt att pussla och fick därefter ett tvång att sätta igång, haha. Lånade ett pussel, som motivet kanske inte är det roligaste. Men det spelar ingen större roll. Musikhjälpen rullar på teven i bakgrunden och denna torsdag blev rätt helt plötsligt riktigt mysig! Nu ska jag snart äta middag och sedan förbereda morgondagen. För imorgon är det äntligen fredag! 

Plankstek

Allmänt, Mat/annat gott, Mobilbilder, Vänner, mobilblogg / Permalink / 4

I fredags efter jobbet så hade jag, Erik, Sofie och Hannah planerat att träffas. Vi bestämde oss för att laga plankstek. Även om maten inte alls blev som vi tänkt oss. Den både såg äcklig ut och middagen blev jättesen, men smaken var det inget fel på! Men jag föredrar min mammas hemma gjorda plankstek alla dagar i veckan, haha. Efter planksteken så stannade vi alla kvar hemma hos Hannah och övernattade där. Länge sedan jag sov över hos någon, så det var riktigt kul! 

Onsdag

Allmänt, Kärlek, Mobilbilder, mobilblogg / Permalink / 8

Godmorgon! Här sitter jag som dem flesta andra mornar, i fikarummet och väntar på att nästa jobb ska börja. Mina dagar börjar oftast vid fem då jag kliver upp och drar iväg till Olsboskolan. Där jobbar jag på fritids tills kvart över åtta. Efter detta så drar jag vidare till Risbroskolan och väntar in att min elev ska börja, vilket är precis det jag gör just nu.

Idag är det onsdag! Känns riktigt skönt att halva jobb veckan redan har gått. Idag ska Rasmus familj komma över till oss på middag, vilket kommer att bli mysigt. Annars har jag inte så mycket andra planer för dagen. 
Hoppas ni får en trevlig dag! 

Till top